Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αυτό το μόρφωμα που ακούει στο όνομα «Τζιχαντιστές» βρήκε το μάστορά του!

Μέχρι τώρα οι μήτρες που το γέννησαν, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, και Γερμανία, το ντάντευαν και το κανακάριζαν, γιατί το χρησιμοποιούσαν να κάνουν τη δουλειά τους, που δεν ήταν άλλη από το να ρίξουν το πρόεδρο της Συρίας και να πάρουν στον έλεγχό τους όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής!

Μας λέγανε ότι βομβαρδίζουν τους «Τζιχαντιστές» και κάτι τέτοια!
Κουραφέξαλα!
Ψέματα και πάλι ψέματα!

Αντίθετα τους εξόπλιζαν με τα πιο σύγχρονα όπλα, ακόμη και με πυραύλους, όπως δείχνει και η πρώτη φωτογραφία μας ένα «Τζιχαντιστή» πάνω σε Αμερικάνικης προέλευσης σύγχρονο πύραυλο εδάφους-αέρος!

Και κάνανε οι «Τζιχαντιστές» αυτά που κάνανε υπό το άγρυπνο και προστατευτικό βλέμμα των δημιουργών τους!

Εκτελέσεις αιχμαλώτων μπροστά στις κάμερες, μαζικές δολοφονίες Σύριων στρατιωτών (βλέπε στη δεύτερη και Τρίτη φωτογραφία μας), βιασμούς και ληστοεπιδρομές σε βάρος του άμαχου πληθυσμού, ακόμη και απαγωγές μητροπολιτών και καλογριών με στόχο τα οικονομικά ανταλλάγματα!

Στο τέλος γκρέμιζαν και τα αρχαία της Παλμύρας, υπό το φως των τηλεοπτικών καναλιών και όλα αυτά για να προκαλούν το γενικότερο αίσθημα και να δικαιολογούν οι Δυτικοί σύμμαχοι την όποια επέμβασή τους στη περιοχή, η οποία βέβαια είχε στόχο όπως είπαμε τον Άσαντ και όχι τους «Τζιχαντιστές»!

Ακόμη και η Τουρκία τους χρησιμοποίησε και τους χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα, μία φορά που όπως μάθαμε σκοτώσανε 9 Τούρκους στρατιώτες σε ένα παραμεθόριο φυλάκιο και τώρα όπως μας λένε, αυτοί έβαλαν τη βόμβα και σκότωσαν 110 διαδηλωτές υπέρ της Ειρήνης προχθές στην Άγκυρα!

Πως όμως τους χρησιμοποίησε και θα τους χρησιμοποιεί η Τουρκία???

Απλούστατα, με αφορμή τις όποιες πράξεις κάνουν οι «Τζιχαντιστές», η Τουρκία εισβάλει στα Συριακά εδάφη και σκοτώνει τους Κούρδους της συνοριακής περιοχής, γιατί όπως ισχυρίζεται αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλειά της, αφήνοντας τους «Τζιχαντιστές» στο απυρόβλητο!

.

Μάλιστα οι «Τζιχαντιστές» πρέπει να θυμηθούμε πριν μερικούς μήνες, πολεμούσαν υπό τις οδηγίες των Τούρκων, τους Κούρδους στη συνοριακή με τη Τουρκία πόλη το Κομπάνι, το οποίο ευτυχώς δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν!

Προβοκάτσια στη προβοκάτσια και η ζωή συνεχίζεται, με πολλούς αθώους νεκρούς όμως!

Έλα όμως που μπήκε τελευταία και η Ρωσία στο ζήτημα της Συρίας, ύστερα από συμφωνία που υπεγράφη στον ΟΗΕ και άρχισε να βομβαρδίζει πραγματικά τους «Τζιχαντιστές» και ήδη ο Συριακός στρατός προελαύνει με τη βοήθεια της Ρώσικης αεροπορίας και ανακαταλαμβάνει τα εδάφη εκείνα που είχαν πάρει οι «Τζιχαντιστές» υπό την ανοχή των δυτικών συμμάχων τους!

Τώρα οι Δυτικοί σύμμαχοι παραπονιούνται και διαμαρτύρονται μαζί με τη Τουρκία για το γεγονός ότι η Ρώσικη αεροπορία έχει κατατροπώσει τους «Τζιχαντιστές», απελευθερώνοντας σιγά - σιγά τα εδάφη που κατείχαν, με τη βρώμικη κατηγορία ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν την αντιπολίτευση του Άσαντ!

Να τ αφήσουν αυτά, γιατί όλοι μας γνωρίζουμε πλέον τα σκοτεινά σχέδιά τους, πως και γιατί επεμβαίνουν σε κάθε χώρα και ποιές δυνάμεις υποστηρίζουν εκεί που ανακατώνουν και σκοτώνουν τους λαούς!

Μέχρι και ο δικός τους τώρα πρόεδρος του ΙΡΑΚ, αυτόν που βάλανε μετά τη τραγική καθαίρεση του Σαντάμ, ζητάει από τους Ρώσους να βομβαρδίσουν τους «Τζιχαντιστές» και στα δικά του εδάφη, όπου αυτοί υπάρχουν, γιατί όπως δήλωσε δημόσια, μόνο οι Ρώσοι βομβαρδίζουν εκεί που πρέπει και μάλιστα με αποτέλεσμα!

Ας ελπίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι των Δυτικών συμμάχων, μαζί με το στρατιωτικό μόρφωμα τους «Τζιχαντιστές» στη περιοχή αυτή, τώρα με την επέμβαση των Ρώσων, αλλά και με το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί στα κράτη των Δυτικών συμμάχων το προσφυγικό ρεύμα, η εμπόλεμη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής θα πάρει σύντομα τέλος και οι κυνηγημένοι Άνθρωποι θα επιστρέψουν στις εστίες τους!

Τρίπολη 13-10-2015  Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου